dimecres, 1 de desembre del 2010

DE TEMPS I LECTURES

Avui és dimecres. Com la resta de dies, intento esgarrapar temps per llegir, però com sempre, he d'esperar la foscor per poguer agafar llibre. No sé si és molt prudent llegir dos llibres al mateix temps però, últimament s'està convertint en un hàbit. Se m'acumula la feina, tant per llegir i tan poc temps per endinsar-me en aquest plaer meravellós que és la lectura.
M'està seduint La princesa de Jade, estic fent un viatge cap a Orient des de l'imperi Bizantí que em fa plantejar una escapada a Turquia, i mira quina casualitat, que el meu estimat marit aquesta setmana es troba per aquelles terres, i jo aquí, grrrrrr. Això em recorda unes quantes classes d'anglès que el profe sempre m'havía de donar el toc perque I always tend to stray from the subject, o sigui, que sempre em desviava del tema.
Torno a agafar el fil. Parlava de llibres, no? Doncs això, que la Coia Valls s'ha documentat molt bé i aquesta ruta cap a l'orient és realment fascinant.
També tragino amb el Vargas Llosa i La ciudad y los perros, un llibre realment cru. S'ha de reconèixer que aquest home té una ploma que Déu n'hi dó. Al Club de Lectura es preveu llegir alguna cosa d'ell , quasi que estic per abandonar momentaneament aquest llibre a l'espera de la decisió, perque no em veig amb cor d'enllaçar dos Vargas Llosa seguidets. Les meves neurones no donen per tant.
I potser que deixi de teclejar i agafi llibre abans de que la son faci acte de presència...que no falta gaire!

2 comentaris:

Magda ha dit...

Ja t'has acabat el Gorki?

santi ha dit...

Encara no he aconseguit el llibre, L'havía demanat a Galatea però res. Estic per demanar-ho a Iberlibro, però pel dia 15 dubto que ho pugui llegir. Què hi farem!