dimecres, 9 de març de 2011

THE BLINDSIDEAquesta Setmana Blanca hem descobert aquesta joia de pel.lícula, The Blindside. Val a dir que a aquesta casa som tots un cinèfils rematats, comencem a tenir una col.lecció de films fantàstica i no us podeu imaginar les bones estones que passem al sofà amb l'acompanyament de crispetes, avellanes, patates, ametlles i demés picoteo. Molt recomanable una setmana com aquesta!
Aquesta meravellosa pel.lícula està basada en un fet real, i a mi particularment, em reconcilia amb l'espècie humana, perque...quantes persones posen dintre casa seva un desconegut, el cuiden, l'eduquen i es fan els seus tutors legals?
Sandra Bullock (fantàstica!) va rebre un Òscar a millor actriu per aquesta pel.lícula i us puc ben assegurar que fa una interpretació digna de veure, tot i que segons diuen, va tenir serioses dubtes de ser capaç d'interpretar "una bona cristiana".
Doncs això, una pel.lícula...mooooooooooooooooolt recomanable.

2 comentaris:

isabel ha dit...

Una gran película, con un lindo mensaje: dar gracias por todo lo que tenemos, y también ser conscientes de que hay quien no tiene tanta suerte.

NAMASTE

Lola Steiner ha dit...

Eiiii, t'has animat a comentar el blog de la noia aquella del podcast!!! yuhuuuuuuu!!!!